Reseller worden?

Als reseller van onze producten voegt u iets unieks toe aan uw bestaande assortiment én verhoogt u de kans op meer verkoop van uw bestaande producten.

metalflowerbox upgrade assortiment reseller

Metalflowerbox: een upgrade voor uw assortiment en uitstraling!

Het nut en de noodzaak van ‘meer natuur buiten en binnen op een duurzame en bewuste manier’ is al lang geen trend meer, maar een mindset die volop in ontwikkeling is. MetalflowerBox is op zoek naar resellers die deze mindset delen en die ook willen uitdragen naar hun klandizie.

Als reseller van ons concept biedt u uw klanten de oplossing om zowel binnen als buiten een stukje natuur te creëren op een verantwoorde manier, door een unieke combinatie van design en duurzaamheid!


Questions? Get in touch.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Voordelen

Bent u op zoek naar uitbreiding van uw bestaande assortiment met een innovatief en duurzaam product dat luxe uitstraalt en een echte eyecatcher binnen uw winkel is? Laat dan in bovenstaand contactformulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Enkele voordelen voor u als reseller:

✓ Kwalitatief uitstekend product tegen een scherpe prijs
✓ Luxe aanvulling op het bestaande assortiment
✓ Unieke uitstraling door nieuwe technologie
✓ Eén vast aanspreekpunt voor alle communicatie
✓ Volledig traceerbaar product
✓ Hoge leverbetrouwbaarheid door korte lijnen
✓ Lokaal geproduceerd door betrouwbare bedrijven
✓ Maatschappelijk verantwoord ondernemen
metalflowerbox voordelen reseller

Als reseller van Metalflowerbox wordt uw assortiment compleet!

metalflowerbox geen groene vingers nodig


Geen groene vingers nodig

MetalflowerBox is voorzien van een ingenieus water-en-voeding-bassin dat een optimaal groei- en bloeiproces genereert. Het water wordt centraal bijgevuld en er is een drainage systeem, waardoor voeden gemiddeld 1x per maand voldoende is. Makkelijker voor jou, beter voor de planten! Je hebt dus niet langer groene vingers nodig om toch te kunnen genieten van verzorgd en gezond groen in je omgeving.Elke gewenste lengte en kleur

De MetalflowerBox is in elke gewenste lengte te bestellen: van enkele decimeters tot enkele meters. Op die manier is het een letterlijk en figuurlijk altijd perfect passend concept. En ons kleurenpallet is oneindig, waardoor hij past in elk interieur en bij elke stijl. Uniek en persoonlijk!


metalflowerbox elke gewenste lengte en kleur

metalflowerbox combinatieverkoop accessoires bestaande inventaris


Combinatieverkoop accessoires bestaande inventaris

De unieke tray die onze Metalflowerbox compleet maakt, nodigt uw klanten uit tot aankoop van extra accessoires uit uw bestaande assortiment. Denk hierbij aan lichtelementen, kaarsen, kunstobjecten en andere planten in potten. Door een perfecte presentatie van een volledig opgemaakte en aangeklede Metalflowerbox laat u aan uw klanten de vele mogelijkheden zien van de Metalflowerbox.Unieke luxe winkelpresentatie

Wij zorgen ervoor dat de Metalflowerbox op de juiste manier gepresenteerd wordt met onze unieke stand. Op die manier krijgt u een zeer luxe aankleding en presentatie van onze én uw artikelen in de winkelruimte en wordt uw personeel minimaal belast.


Metalflowerbox hoogwaardig design

metalflowerbox groen


Terugkerende klanten voor nieuw groen

Met de aanschaf van een Metalflowerbox worden uw klanten gebonden en aangemoedigd om elk seizoen terug te komen voor een nieuwe invulling van hun plantenbak en eventueel bijbehorende aankleding. Voor de klant is het heerlijk om zo nu en dan eens iets nieuws te proberen door een andere variatie aan planten te combineren, of om met enige regelmaat andere accessoires op de tray te plaatsen. Door te variëren in invulling en aankleding geeft de Metalflowerbox steeds weer een nieuwe uitstraling aan de ruimte.Snelle levering

Het productieproces van de Metalflowerbox is maximaal geautomatiseerd, waardoor wij eenvoudig kunnen opschalen. Dit stelt ons in staat om snel in te springen op grotere bestellingen of makkelijker te schakelen wanneer er om maatwerk wordt gevraagd, om zo toch voor een snelle levering te kunnen zorgen.


metalflowerbox snelle levering
★★★★★

Schitterend product dat luxe uitstraalt.

Bart

Nederland

★★★★★

Duurzaam en mooi product

Mariska

Nederland

★★★★★

Een bloembak die binnen kan

Wessel

Nederland