Montage en inmeten

Montage en inmeten
Wanneer de Metalflowerbox goed gevuld is met planten en het bewateringssysteem is afgevuld, kan het geheel behoorlijk op gewicht zijn. Een juiste montage is essentieel om de veiligheid en lange levensduur van ons product te waarborgen.

Standaard worden bij de Metalflowerbox draadbouten en pluggen geleverd, waarmee een veilige montage geen enkel probleem is. Deze zijn echter uitsluitend bedoeld voor een volsteen of betonnen muur. Wanneer de wand waar de Metalflowerbox tegenaan gemonteerd wordt van ander materiaal dan deze twee genoemde is gemaakt, dan is het raadzaam eerst de juiste informatie in te winnen welke bevestigingsmaterialen nodig zijn.


Uitbesteden montage
Liever de montage uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook: wij helpen u graag met de juiste montage van de Metalflowerbox. Wij hebben de juiste materialen en andere benodigdheden om de Metalflowerbox perfect en veilig te monteren! Tevens zorgen wij ervoor dat de Metalflowerbox netjes afgevuld wordt.

Wanneer uw Metalflowerbox tegen een strakke witte wand wordt gemonteerd, hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen en vervuiling: wij hebben speciale apparatuur waardoor er geen stof vrij komt bij de montage en de wandbevestiging.

Let op: Metalflowerbox draagt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van ondeugdelijke of onverantwoorde eigen montage! Met name als onze producten op hoogte geplaatst worden, raden wij ten sterkste aan dit te laten verzorgen door Metalflowerbox of een ander gespecialiseerd bedrijf. Verkeerde montage kan leiden tot ernstige ongemakken en zelfs ongevallen.

Bel of stuur gerust een mailtje als u vragen heeft over de montage of de uitbesteding ervan.