Over ons

Metalflowerbox wil de huidige markt uitdagen met ultra duurzame ontwerpen die zo eenvoudig in gebruik zijn dat iedereen een mooi groen en duurzaam resultaat kan realiseren!


Metalflowerbox en duurzaamheid

Metalflowerbox vertegenwoordigt een concept waar duurzaamheid, design en ecologie de basis vormen. 

De noodzaak om in de toekomst grote stappen te zetten op het gebied van circulariteit en duurzaamheid kan met Metalflowerbox al in gang worden gezet. Zo wordt jouw pand de showcase die op een exclusieve en natuurlijke manier laat zien dat natuur en duurzaamheid kernwaardes zijn van jouw organisatie.

Duurzaam en circulair

Custom made

Ecologisch

Dutch design

metalflowerbox reseller informatie

Ecologisch effect

Ecologische toegevoegde waarde is een belangrijk speerpunt voor Metalflowerbox: wij stimuleren het gebruik van met name inheemse gewassen, omdat dit een onmisbare basis vormt voor de lokale biodiversiteit. Met behulp van onze ‘groene partners’ kan de juiste keuze gemaakt worden welke vegetatie gebruikt wordt, om op die manier te zorgen voor een evenwichtige en verantwoorde inhoud en uitstraling.100% recyclebaar

De Metalflowerbox is gemaakt van gerecycled metaal. De hoge restwaarde en de eenvoudige scheiding maakt metaal oneindig recyclebaar, waardoor metaal het ook op dat vlak wint van kunststof.

metalflowerbox veilige montage

Metalflowerbox hoogwaardig design


Lange levensduur

Metalflowerbox wordt gemaakt van gerecycled metaal en vervolgens behandeld op dezelfde manier als scheepswanden. De gebruikte materialen en de bewerking ervan zorgen ervoor dat Metalflowerbox extreem lang zijn unieke kleuren blijft behouden, onder alle omstandigheden. Daarnaast is het minder gevoelig voor diefstal en vernielingen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.Stimulering lokale industrie

De MetalflowerBox is zo ontworpen dat de productie ervan flexibel inzetbaar is. Uit eigen onderzoek is gebleken dat in iedere provincie van Nederland 5 bedrijven zijn die ons product per direct kunnen fabriceren, zonder aanpassing van hun machinepark. In elke regio is dus een productielocatie beschikbaar. Dat biedt voordelen op het gebied van minder uitstoot en tevens wordt de regionale economie gesteund.


★★★★★

Schitterend product dat luxe uitstraalt.

Niels

Nederland

★★★★★

Duurzaam en mooi product

Britt

Nederland

★★★★★

Een bloembak die binnen kan

Wessel

Nederland

metalflowerbox voor bedrijven

Zakelijke projecten

Versterken van natuurlijke en duurzame uitstraling van uw bedrijf? Onze expertise tilt de uitstraling van uw bedrijf naar een hoger niveau.

Voor uw bedrijf is duurzaam ondernemen belangrijk. Straal dit dan ook uit! Metalflowerbox laat uw bedrijfspand van buiten en binnen zien waarvoor u staat.

Metalflowerbox: where nature and design grow together


Reseller worden van Metalflowerbox

Als reseller van onze producten voegt u iets unieks toe aan uw bestaande assortiment én verhoogt u de kans op meer verkoop van uw bestaande producten.

metalflowerbox voordelen reseller